Bim Baharat Fiyatları 2023

Bim Baharat Fiyatları 2023

Yemeklerin olmaz ise olmazı, yemeğe tat veren baharatlar doğanın insanlığa armağanıdır. Baharat, bitkilerin tüm kısımlarından hatta bazen bitkinin tamamı taze iken yada kurutulup elde edilen yiyecek ve içeceklere tat ve koku vermeye yarayan tüm ürünlerin genel adıdır. Dünya mutfaklarının hepsinde ayrı yeri bulunan baharatlar damak tadı denen kavramı ortaya çıkaran en önemli etmendir. Baharatlar toplumları bir araya getirip aynı sofrada toplayabilen yemeklerin temel ögesidir. Baharatlar kullanım miktarına göre sağlıkta şifa deposudur. Örneğin zencefil, limon tansiyonu düşürürken bazı baharatların etken maddesi de haşhaş, kenevir,anason vs. bunlarda ilaç olarak kullanılabilir. Zerdeçal anti kanserojendir. Nane limonla birleşince soğuk algınlığına ve halsizliğe iyi gelir. Tat alma duyusunun gelişmesinde en önemli etken olan tuz da tat almayı sağladığından önemli bir yere sahiptir. Suyla karıştırılarak gargara ile boğazı temizler ve rahatlatır.

Türkiye’de en çok kullanılan baharat çeşitlerinin başında pul biber  ve karabiber gelir. Bunu sırasıyla kekik,kimyon, nane takip eder. Bim Marketlerde de en çok kullanılan baharatları en iyi fiyata ve kaliteye ulaşmanız mümkündür.

Bu makalede Bim Baharat Fiyatları 2023, Bim Baharat Çeşitleri, Bim Acı Pul Biber Fiyatı 2023, Bim Karabiber Fiyatı 2023, En Ucuz Baharat Fiyatı, Bim Çam Fıstığı Fiyatı sorularına cevap bulabilirsiniz.

Bim Baharat Fiyatları 2023

Pull Biber Destan 100 GR –7,50 TL

Kırmızı Biber Destan 100 GR – 5,75 TL

Nane Destan 30 GR – 1,85 TL

Kekik Destan 30 GR – 2,45 TL

Kimyon Destan 75 GR – 4,75 TL

Mavi Haşhaş Destan 200 GR – 11,95 TL

Çörek Otu Destan 75 GR – 4,25 TL

Hindistan Cevizi Destan 50 GR – 2,95 TL

Susam Destan 75 GR – 2,95 TL

Tarçın Destan 75 GR – 5,45 TL

Karabiber Destan 75 GR – 6,60 TL 

 

“Bim Baharat Fiyatları 2023” üzerine bir yorum

  1. Neden sürekli bütün baharatları satmıyorsunuz,sürekli satsanız özelliklede dolma baharatı ve yeni bahar,kabuk tarçın gibi milletin sık kullandığı baharatları sürekli satmalısız ha bide fiyatlarınız çok fazla artmaya başladı zırt pırt zam yapıp duruyorsunuz

    Yanıtla

Yorum yapın

Bim A101 ve Şok Marketlerinin En Güncel ve En Son Yayınlanan Aktüel Broşürlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
saç ekimi / en iyi saç ekim merkezleri / bim aktüel / hair color / çeşme plajları giriş ücretleri