Bim Şampuan Ve Saç Kremi Fiyatları 2023

Şampuanlar kişisel bakım ve öz temizlikte önemli ürünlerdir. Hint kökenli bir kelime olan ve masaj anlamına gelen champo kelimesinden türetilmiş, İngilizceye şampuan olarak girmiş ve günümüze kadar geliştirilmiş ve gelmiş bir üründür. İlk şampuan Almanya da üretilmiştir. Ülkemizde de yarım asırdır var olan şampuan, herkesin saç temizliği ve bakımında kullandığı olmaz ise olmazlardandır.

Günümüzde oldukça çeşitlilik gösteren şampuanlar saçların türüne,özelliklerine ve ihtiyaçlarına göre üretilmekte ve kullanılmaktadır. Günümüzde şampuanlarda içeriği gereği bitkisel olanları daha çok tercih edilmektedir. İlk bitkisel şampuan Fransa da piyasaya sürülmüştür. Günümüzde piyasada çok fazla şampuan markası ve çeşidi bulunmaktadır. Genelde içeriği hemen hemen aynı olan şampuanlardaki fiyat farkı ise markalarından kaynaklanmaktadır. Saçın yapısı şampuan seçerken en ön planda tutulan koşuldur. Kuru saçlar içeriğinde krem olan şampuanları tercih ederken, yağlı saçlar ise kremsiz şampuanları tercih ederler. Şampuana ek olarak şaç kremi kullanmak saçın kolay taranmasını, kırılmasını önlemek ve saçı güçlendirmek amacıyla da kullanılır.

Bir çok üründe olduğu gibi  Bim Şampuan ve Saç Kremi Ürünlerinde de en çok tercih edilen marketler zinciridir. En kaliteli ve en iyi şampuan markaları en uygun fiyata bim marketlerde yer almaktadır. Yetişkinler dışında bim’e özel bebek şampuanı Agu Baby , göz yakmayan formulü ve uygun fiyatıyla oldukça tercih edilen bir üründür.

Bim şampuan ve saç kremi çeşitleri ; Bim’e özel üretilen Aplus ve Capitol şampuan çeşitleri, Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı Şampuan , Blendax ,Clear , Elidor gibi bilinen markalarda mevcuttur. Hatta bu çeşitlilik şube ve bölgeden bölgeye de artmaktadır.

Bu makalede Bim Şampuan Fiyatları 2023, Bim Saç Kremi Fiyatları 2023, Bim Bebek Şampuanı Çeşitleri ve Fiyatları, Bim Clear Şampuan Fiyatı, gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Bim Şampuan ve Saç Kremi Fiyatları 2023

Elidor Şampuan Çeşitleri 650 ML – 29,90 TL

Clear Şampuan Çeşitleri 600 ML – 33,90 TL

Clear Şampuan Çeşitleri 500 ML – 29,95 TL

Blendax Şampuan Çeşitleri 550 ML – 24,90 TL

Capitol Şmapuan Çeşitleri 700 ML – 18,75 TL

APLUS Şampuan Çeşitleri 600 ML – 19,95 TL

Eyüp Sabri Tuncer Zeytnyağlı Şampuan 700 ML – 26,95 TL

Agu Baby Bebek Şmapuanı 750 ML – 19,95 TL

 

Elidor Saç Kremi Çeşitleri Çeşitleri 500 ML – 19,50 TL

APLUS Saç Kremi Çeşitleri 600 ML – 19,95 TL

Yorum yapın

Bim A101 ve Şok Marketlerinin En Güncel ve En Son Yayınlanan Aktüel Broşürlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
saç ekimi / en iyi saç ekim merkezleri / bim aktüel / hair color / çeşme plajları giriş ücretleri