Bim Soda, Meyveli Gazoz Fiyatları 2023

Bim Maden Suyu ve Meyveli Gazoz Fiyatları 2023

Soda, bir çok içeceğin temel maddesidir. İçerisinde karbondioksit gazının çözünmüş olarak bulunduğu suya soda denir. Soda karbonatlı su olarak ta bilinir. Bir çok içeceğin temel maddesidir. Bu suya meyve aroması, şeker ve sitrik asit ilave edilerek oluşan sıvılarda gazoz  olarak tanımlanır.

Genelde soda ile maden suyu  birbirine karıştırılır. Aslında ikisi de birbirinden çok farklıdır. Maden suyu ve soda arasındaki fark; Soda içme suyuna belli miktarlarda bikarbonat ve karbondioksit gazının karıştırılmasıyla elde edilen yapay bir içecek olurken, maden suyu ise içeriğinde doğal mineral ve vitaminleri barındıran doğal bir kaynaktır. Özellikle magnezyum, kalsiyum ve sülfat açısından çok zengindir ve sağlığa faydaları oldukça fazladır. Uzmanlar her gün bir adet maden suyu içilmesini önermektedirler.

Soda ve maden suyunun en önemli ortak noktası ise mideyi rahatlatması ve hazmı kolaylaştırmasıdır. Ayrıca maden suyu mineral deposudur ve bu nedenle böbrek fonksiyonlarını da düzenler. Maden suyunun içerdiği kalsiyum insanın kmik sağlığında , florür de ağız ve diş sağlığının gelişmesinde oldukça yararlıdır. Mide dışında ortak noktası bulunmayan bu iki içeceğin herkes tarafından  birbirine karıştırılması oldukça sık rastlanan bir durumdur.

Bim marketlerde neredeyse her ürüne ulaşabileceğiniz gibi çeşitli markalara ait maden suları ve meyveli sodalarda mevcuttur. Bir çok şubesi olan bim marketlerde en uygun fiyat ve iyi kalitede  Bim maden suyu ve meyveli gazozları bulabilirsiniz.  Bim maden suyu ve meyveli gazoz çeşitleri Özkaynak, Karlıtepe ve Avşar markalarıdır. Bu çeşitlilik Bim şube ve bölgelere göre değişiklik göstermektedir.

Bu makalede Bim Soda Fiyatları 2023, Bim Meyveli Gazoz Fiyatları ve Çeşitleri 2023, En Ucuz Maden Suyu Fiyatı, Bim Özkaynak Maden Suyu Fiyatı 2023 sorularına cevap bulabilirsiniz.

Bim Maden Suyu Fiyatları 2023

Özkaynak Maden Suyu ( 6×200 ml ) – 4,25 TL

Karlıtepe Limonlu Meyveli Gazoz ( 6×200 ml ) – 4,95 TL

Bim Meyveli Gazoz Fiyatları 2023

Avşar  Karadut ve Frenk Üzümü Meyveli Gazoz( 6×200 ml ) – 5,95 TL

Avşar Mango ve Ananas Meyveli Gazoz ( 6×200 ml ) – 5,95 TL

Yorum yapın

Bim A101 ve Şok Marketlerinin En Güncel ve En Son Yayınlanan Aktüel Broşürlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
saç ekimi / en iyi saç ekim merkezleri / bim aktüel / hair color / çeşme plajları giriş ücretleri